Alles start met een goed gesprek.

  Download het gratis eBook
  “to brand or not to brand”.

   Veelgestelde vragen.

   Het duurt gemiddeld ongeveer 2-3 weken om een logo volledig uit te werken, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de hoeveelheid feedback die nodig is van de klant. Dit tijdsbestek kan variëren afhankelijk van de omvang en het budget van het project, en of er andere design elementen zijn die samen met het logo moeten worden ontworpen, zoals een huisstijl of merkidentiteit.

   Het ontwerpproces begint meestal met een conceptueel stadium, waarbij de opdrachtgever en de ontwerper hun ideeën en doelstellingen bespreken en een aantal conceptuele richtingen ontwikkelen. Vervolgens worden deze concepten visueel uitgewerkt en aangepast op basis van feedback van de opdrachtgever. Uiteindelijk wordt het finale ontwerp afgewerkt en aangeleverd in de gewenste bestandsformaten en kleurmodellen.

   Het is belangrijk om te onthouden dat het ontwerpproces tijd en overleg vereist, dus het is nodig om voldoende tijd te reserveren en open te staan voor feedback om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al je verwachtingen voldoet.

   De kosten van het ontwerpen en ontwikkelen van een website kunnen sterk variëren, afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project, de technische vereisten en het niveau van professionele diensten dat nodig is. Sommige factoren die van invloed kunnen zijn op de kosten van een website-project zijn onder meer:

   Het type website: Een eenvoudige brochurewebsite zal waarschijnlijk minder kosten dan een uitgebreide e-commerce website met veel producten en functionaliteiten.
   De hoeveelheid inhoud: Hoe meer pagina’s en inhoud er op de website moeten worden geplaatst, hoe langer het zal duren om de website te ontwikkelen en hoe hoger de kosten zullen zijn.
   De aard van de functionaliteiten: Als de website bijvoorbeeld geavanceerde functionaliteiten zoals een afsprakenboekingssysteem of een integratie met een CRM-systeem vereist, kan dit de kosten verhogen.
   Het niveau van professionele diensten: Als je wilt dat een professioneel team de website voor je ontwerpt en ontwikkelt, zullen de kosten hoger zijn dan als je het werk zelf doet.

   In het algemeen kan het laten ontwerpen en ontwikkelen van een eenvoudige brochurewebsite door een professioneel team tussen de 500 en 5.000 euro kosten, terwijl een uitgebreide e-commerce website of webapplicatie kan oplopen tot 20.000 euro of meer.

   Zeker en vast. We helpen je met alle pijlers van brand implementation. Omdat wij betere prijzen kunnen bekomen bij drukkers is het vaak voordeliger om het drukwerk door ons te laten regelen. We zorgen er ook steeds voor dat de bestanden in de juiste formaten staan om op die manier kosten te besparen die anders besteed worden aan drukbegeleiding.

   Een huisstijl is een verzameling van visuele elementen, zoals kleuren, typografie en afbeeldingen, die samen een uniek en herkenbaar visueel identiteit voor een merk of organisatie creëren. Als je al een huisstijl hebt ontwikkeld, kan dit als basis dienen voor het ontwerp van je website, en kunnen we de huisstijl-elementen gebruiken om een professioneel en consistent ontwerp te creëren dat aansluit bij je merkidentiteit.

   Het is wel belangrijk om te onthouden dat een website meer is dan alleen visueel ontwerp. Het is ook belangrijk om te overwegen hoe de website zal functioneren en hoe de gebruikers ervan zullen profiteren. Dit kan betekenen dat sommige aanpassingen nodig zijn aan de huisstijl om ervoor te zorgen dat het werkt in het kader van de website, of om ervoor te zorgen dat de website aan de behoeften van de gebruikers voldoet. Het is daarom belangrijk om goed te communiceren met ons over je doelstellingen voor de website en om open te staan voor aanbevelingen en feedback om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al je verwachtingen voldoet.