side-area-logo

D’Line Marketing

Logo, huisstijl, stationary & website

The challenge.

Line van D’Line Marketing klopte bij ons aan omdat ze op zoek was naar een website met “een hoekje af”. Als marketing specialiste weet Line maar al te goed hoe belangrijk het is om een verzorgde website en huisstijl te hebben.

Daarom besloten we samen om ook het logo en de volledige huisstijl van D’Line Marketing te verzorgen. Met als resultaat een correct logo met bijpassende naamkaartjes en briefpapier, steeds met dat “hoekje af”. Deze stijl werd doorgetrokken naar de website die de creativiteit van Line’s bedrijf uitstraalt.

Our approach.

“Be creative and be bold. Clean and to the point”. Met deze wijze woorden van Line in ons achterhoofd gingen we aan de slag. Line wist al snel met welk kleurenpallet ze wou werken. Groen is energiek en optimistisch. Dit moest weerspiegeld worden in haar huisstijl. Bovendien wou ze graag een duif als symbool omdat deze een drager is van communicatie en social media. Dit hebben we gecombineerd tot een geometrisch en dynamisch logo. We speelden met delen van de duif als grafisch element voor de naamkaartjes en briefpapier.

Als kers op de taart leverden we natuurlijk ook een website aan Line af. Met deze creatieve website kan Line duidelijk de authenticiteit van D’Line Marketing overbrengen naar huidige en potentiële klanten. We wensen haar alvast veel succes.

“Bosh and Bordon vertaalde de authenticiteit van mijn bedrijf in een creatieve website met een hoekje af”

Zaakvoerder
Line D’heuvaert

Geen enkel project is hetzelfde, hoe ziet het jouwe er uit?

Alles start met een goed gesprek.

Heb je ook interesse in een logo, website of webapplicatie van Bosh and Bordon?