side-area-logo

Inside Jazz

Logo, huisstijl & website

The challenge.

Jens Tytgat, de oprichter van Inside Jazz had een vernieuwing nodig van zijn website en verfrissing en unificatie van de huisstijl. Voor Inside Jazz waren de vragen eenduidig:

hoe kunnen we op een zo eenvoudig mogelijke manier artiesten in de kijker zetten en hoe kunnen we hen en hun evenmenten promoten zonder het manueel te moeten invullen

Een agenda met opkomende optredens en tours zou een mooie surplus zijn en dit alles in een modern jasje.

Our approach.

Het gevoel van de nieuwe website moest een licht rokerige donker jazz-feel uitstralen. Vandaar dat er voornamelijk met zwart-wit beelden gewerkt werd. Close-ups van instrumenten brengen de visual identity samen tot een mysterieus, krachtig en aantrekkelijk geheel.

De website werd gebouwd met het oog op gebruiksgemak, automatisatie en synchronisatie. Via een custom koppeling met Facebook moet er nu geen rekening meer gehouden worden met tijdverlies of vergetelheid omdat alles rechtstreeks wordt geïmporteerd op globaal  en artiestenniveau.

Het resultaat: een parel van een website, gebruikvriendelijk en bovenal een uiterst tevreden klant.

“Bosh and Bordon is absoluut de extra mile gegaan. De reacties na de lancering zijn alleen maar lovend. Mooi, flexibel en gebruiksvriendelijk.”

edgar

Oprichter
Inside Jazz

Geen enkel project is hetzelfde, hoe ziet het jouwe er uit?

Alles start met een goed gesprek.

Heb je ook interesse in een logo, website of webapplicatie van Bosh and Bordon?