side-area-logo

Jonas Verbeke Photography

Logo, huisstijl, stationary & website

The challenge.

Fotograaf Jonas Verbeke, een vaste klant van Bosh and Bordon, had na 10 jaar een vernieuwing van zijn huisstijl nodig. Een tijdloos logo dat zowel voor corporate als meer creatievere doelstellingen van toepassing zou zijn.

Daarnaast had Jonas een duidelijke vraag: kunnen jullie ervoor zorgen dat mijn verschillende doelgroepen met aparte wensen en stijlen zich aangesproken voelen wanneer ze mijn website bezoeken.

Our approach.

Als concept voor het logo hebben we de essentie uit het fototoestel gehaald. Het geheel uitgepuurd naar het meest herkenbare, namelijk de lens.

Hierop verder bouwend werd de website gecreëerd als een overzichtelijke portfolio-website. Teasers op de homepage met trefwoord-buttons zodat elke doelgroep snel kan filteren op zijn type cases. Alle projecten herbergen grote beelden als voorbeeld om de kwaliteit en de stijl duidelijk te kunnen beoordelen. Voor Jonas was het ook een vereiste dat de foto’s op de website niet konden gedownload worden.

“Bosh & Bordon staat voor hoogwaardige state-of-the-art creaties. Hun pragmatische aanpak resulteerde in een straight-to-the-point huisstijl en website waar ik bijzonder tevreden over ben.

No doubt these guys keep up the good work.”

edgar

Fotograaf
Jonas Verbeke Photography

Geen enkel project is hetzelfde, hoe ziet het jouwe er uit?

Alles start met een goed gesprek.

Heb je ook interesse in een logo, website of webapplicatie van Bosh and Bordon?