Home » DDH

DDH

De Decker &
Hanssens

De Decker &
Hanssens

Menselijke aanpak met
jaren ervaring.

De Decker & Hanssens Advocatenbureau heeft een rijke historie van jarenlange ervaring en streeft naar een aanpak die gekenmerkt wordt door een menselijke benadering. Deze visie diende vertaalt te worden naar een bijpassende huisstijl en website.

Van ontwerp naar realiteit.

Het is altijd leuk om te zien hoe een klant de huisstijl die wij voor hen ontwikkeld hebben, op een leuke, originele manier gebruikt. Het is een bevestiging dat ons werk echt waardevol is voor de klant en dat we hun identiteit op een effectieve manier hebben weten te vertalen.

Consistente toepassing.

Nadat het nieuwe logo en de bijbehorende huisstijlregels waren vastgesteld, hebben we ons gericht op het doorvoeren van deze nieuwe identiteit doorheen de volledige branding. Dit betekende dat we niet alleen het drukwerk, maar ook promomaterialen, zoals koffietassen, dossiermappen, naamkaartjes en raambestickeringen in het nieuwe jasje hebben gestoken.

De kracht van fotografie.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe website was het belangrijk dat deze een professionele en overzichtelijke uitstraling had. Tegelijkertijd mocht het gevoel van vertrouwen en menselijkheid niet ontbreken. Om dit te bereiken, werd er bijzondere aandacht besteed aan de keuze van fotografie voor op de website.

I’m convinced,
Let’s do this!