De klant.

Recto Verso is een nieuw, high-end merk van sportkledij voor vrouwen. Hun doel is om de dualiteit in elke vrouw te omarmen. Ze werken met de zeer kwalitatieve stoffen van Liebaert wat hun kleding zeer aangenaam maakt.

De uitdaging.

Voor de lancering van Recto Verso zochten ze naar een partner die hun dromen konden omzetten naar realiteit. Ze waren op zoek naar een logo en website die ervoor zou zorgen dat hun specifieke doelgroep zich aangesproken voelt. Het volledige plaatje moest er creatief uitzien en perfect aansluiten bij de unieke visie die Recto Verso hanteert.

de oplossing

De oplossing.

We hadden al een eerdere samenwerking met de familie Liebaert achter de rug en ook deze verliep terug vlot. Door haar inspraak en onze creativiteit te combineren zijn we uiteindelijk tot een logo en website gekomen die perfect in orde zijn.

Voor het logo hebben we de naam Recto Verso zeer letterlijk genomen en het laatste gedeelte, Verso, omgedraaid. Het symbool is een samensmelting van de R en de V. Op de website moest het effect van “le chic et le choc” duidelijk zijn voor de bezoekers. Dit is gelukt door de grote beelden en felle kleuren te combineren. Daarnaast is de website zeer gebruiksvriendelijk om aankopen op te doen.

“Voor een functionele maar toch creatieve website met net dat ietsje meer wisten we dat er maar één adres was: Bosh and Bordon. Het resultaat was dan ook volledig naar wens!”

Camille Liebaert. Brand manager.

Elke klant geeft
nieuwe inspiratie.

Interesse om samen te werken?