De klant.

In het zuiden van Madagascar is het een traditie dat de vrouwen rum stoken voor een trouwfeest met typisch lokale ingrediënten zoals vanille en koffiebonen. Mora Mora is ontstaan uit deze oude traditie en geperfectioneerd uit een familierecept met de beste ingrediënten uit Madagascar.

De uitdaging.

Na 20 jaar besloten Fanja en Philip om de rum te commercialiseren. Daarvoor hadden ze natuurlijk een uitstekende branding nodig en zo kwamen ze bij Bosh & Bordon terecht.

de oplossing

De oplossing.

Bij dit project hebben we alle facetten van onze diensten kunnen toepassen. Van naamscreatie tot logo-design en visual identity, naar packaging en uiteindelijk een mooie webshop.

Voor de naam verdiepten we ons snel in het Malagasi en kwamen uit op Mora Mora (letterlijk vertaald “zachtjes, zachtjes”). Deze term belichaamt een way of life, rustig aan doen, geen stress en roept onmiddellijk een tropische bestemming op.

Met het logo bleven we binnen dezelfde storytelling. Het logo is de Baobab, een heilige boom uit Madagascar en staat symbool voor succes. De verdere huisstijl moest klasse, elegantie en mysterie uitstralen. Afgestemd op de vooraf bepaalde doelgroep. De kleuren, sfeer en algemene look & feel stralen deze finesse uit.

Finaal werd de webshop gecreëerd. Deze werd geoptimaliseerd voor allerlei zoekmachines, optimaal gebruiksgemak en toegankelijkheid.

de oplossing

“We hadden een droom en een concept en op dat moment kruiste Bosh & Bordon ons pad. We werden begeleid om ons voor te bereiden ons product in de markt te zetten.”

Philip Verhelst. Zaakvoerder.

Elke klant geeft
nieuwe inspiratie.

Interesse om samen te werken?