Over ons.

We zijn een steeds uitbreidende groep van specialisten met een passie voor ons vak. Gemotiveerd om jouw merk tot het hoogste niveau te tillen.

Waarom kiezen voor Bosh and Bordon

Specialisten

We zijn een team van experts, geen vlotte salesboys, secretaressen of managers. Je hebt steeds de juiste persoon aan de lijn die je kan helpen met jouw uitdaging.

We denken mee

Geen one-shot deals, geen verborgen kosten, we gaan voor de optimale oplossing voor jouw nood. Elke relatie die we aangaan is gebaseerd op vertrouwen en resulteert steevast in een lange termijns samenwerking.

Fun factor

We brengen gestructureerde trajecten die hun sterkte al bewezen hebben. Maar geen creativiteit zonder een ontspannen sfeer. We stellen je op jouw gemak en wij zitten aan het stuur.
No worries, we got this.

Meet the founders

Best of both worlds

In 2015 sloegen Stijn en Peter de handen in mekaar door hun eenmanszaken te fusioneren. De specialisatie van Stijn in webdevelopment en technische marketing vond perfecte aansluiting bij de specialisaties van Peter als brand architect en communicatie specialist. 1 + 1 werd 3.

Als eerste kantoor kozen ze voor Dok Noord, de Gentse Silicon Valley, maar in 2020 kochten ze een eigen kantoor aan de overkant van het water in de Nieuwe Dokken. Ook hier pakken ze het anders aan dan andere agencies . Een vlakke structuur waar het project centraal staat met een team van specialisten waar iedereen kan groeien in zijn/haar/hun talent.

“We zijn meer dan een reclamebureau, webbureau of marketing bureau.”

Peter Bordon – Co-founder

Peter Bordon

Strategic brand designer

Founder

Stijn Vanden Bossche

Strategic brand analyst

Founder

Bart De Bouvre

UI/UX designer & developer

Tim Demeulemeester

Brand & UI/UX designer

Ben De Kock

Corporate photographer

Flore Defraeye

Marketeer & Copywriter

Dries Celis

Corporate videographer

Dries Celis

Corporate videographer

Let’s connect today
to build a better tomorrow.