Home » Addon

Addon

Addon

Webdesign

Webdevelopment

Addon, master in matching.

Freelancers op zoek naar opdrachten? Bedrijven op zoek naar freelancers? Beiden zijn op de juiste plek bij Addon. Zij streven naar een perfecte match tussen bedrijf en freelancer met het oog op het creeëren van een win-win situatie.

Het belang van toegankelijkheid.

Voor de website is het belangrijk dat beide doelgroepen gemakkelijk hun weg vinden. Het doel van Addon is om het zowel voor de bedrijven als de freelancers zo gemakkelijk mogelijk te maken en dit start al met het bezoeken van de website. Met een mimimale inspanning kan de klant de nodige informatie terugvinden en een aanvraag indienen bij Addon.

Responsiviteit.

Het is van uiterst belang dat de websitebezoeker steeds een consistente gebruikerservaring krijgt, ongeacht het apparaat waarop de website bezocht wordt. Ook voor Addon werd er een responsief design voorzien waarbij aandacht werd besteed aan gebruikgemak en toegankelijkheid.

Een sterk illustratieve uitstraling.

Doorheen de volledige branding van Addon wordt er gebruik gemaakt van sterke, kleurrijke illustraties. Zij geven de nodige visuele steun aan het ontwerp en daarbovenop geeft dit een uitnodigend en vertrouwd gevoel. Ook voor herkenning van het merk kan dit zeker tellen als een pluspunt.

I’m convinced,
Let’s do this!