Home » Bakker & Partners

Bakker & Partners

Bakker & Partners

We have your back.

Bakker & Partners is een toonaangevend rekruterings- en selectiebureau met een proactieve benadering om de meest geschikte kandidaten te identificeren, wat resulteert in snel en effectief rekruteringsbeleid. Hun passie, integriteit en creatieve aanpak weerspiegelen de kernwaarden die zij graag willen uitdragen in hun vernieuwde website en branding, een opdracht die naadloos past bij Bosh & Bordon

Fris en duidelijk.

Bij de nieuwe website van Bakker & Partners ligt de nadruk op overzichtelijkheid en een intuïtieve navigatie. Alle essentiële informatie is strategisch geplaatst, zodat bezoekers moeiteloos vinden wat ze zoeken. Dankzij de sterke focus op gebruiksvriendelijkheid en doordacht ontwerp, biedt de website een naadloze en informatieve ervaring aan alle bezoekers.”

Consistency.

In de branding van Bakker & Partners hebben we voortgebouwd op de krachtige slogan ‘We’ve Got Your Back.’ Het woord ‘back’ vormt de leidraad doorheen de branding en wordt op diverse manieren en in verschillende slogans toegepast. Deze consistente benadering draagt bij aan de sterke herkenbaarheid van het merk.

Ik heb een positief gevoel na de samenwerking. Er was een vlotte communicatie, duidelijke deadlines, sterke betrokkenheid van de partners van Bosh & Bordon.
We kregen advies, maar konden ook zelf voldoende onze inbreng leveren. Je voelt dat er met passie en volharding aan je project wordt gewerkt. De klant staat centraal, maar de verwachtingen worden ook goed gemanaged

De communicatie was helder, to-the-point en regelmatig doorheen het ganse project.
Bosh & Bordon was altijd bereikbaar om verder af te stemmen.

Goed. Volharding en goede ondersteuning bij de moeilijke koppeling tussen Bullhorn en de website. Er werd snel op onze vragen ingespeeld.

Zeker. Wij zijn zeer tevreden over het ganse project en zien een samenwerking tegemoet op de lange termijn.

Zin om samen te werken?

Twijfel niet om ons vrijblijvend te contacteren.
We helpen je graag verder bij de groei van jouw onderneming.

Charlotte Castelein – CEO & Partner

Zin om samen te werken?

Twijfel niet om ons vrijblijvend te contacteren.
We helpen je graag verder bij de groei van jouw onderneming.

Een persoonlijke aanpak vereist
persoonlijke uitstraling.

We hebben Bakker & Partners voorzien van op maat gemaakte e-mailsignaturen en PowerPoint-sjablonen die eenvoudig aan te passen zijn naar de wensen van hun klanten. Deze aanpassingsmogelijkheden stellen hen in staat om de persoonlijke benadering van Bakker & Partners op een efficiënte en overtuigende manier te communiceren naar hun doelgroep.

I’m convinced,
Let’s do this!