Home » Houthandel Tavernier

Houthandel Tavernier

Houthandel
Tavernier

Houthandel
Tavernier

Passie voor hout
geworteld in 100 jaar vakmanschap.

Hout, materialen en dienstverlening van superieure kwaliteit, nu versterkt door een naadloos aansluitende branding. Houthandel Tavernier heeft onze expertise ingeschakeld voor een uitgebreide rebranding van hun bedrijf, evenals de lancering van een nieuwe tak: Houttopia. Onze bijdrage omvatte de creatie van de nieuwe merknaam, het ontwerp van het logo, diverse brandingmaterialen, de ontwikkeling van de website/ webshop, en de verzorging van de fotografie.

Nieuw logo.

Bij het ontwerpen van het nieuwe logo voor Houthandel Tavernier stond het samenspel tussen gestructureerd werken en het organische karakter van hout centraal. Het resultaat is een krachtig symbool dat zowel de kwaliteit van hun producten als de bedrijfsvisie vertegenwoordigt.

Branding.

Van het unieke logo-ontwerp tot de veelzijdige brandingmaterialen en de aantrekkelijke webinterface, elke creatieve keuze draagt bij aan het versterken van de kernwaarden van Houthandel Tavernier. Ontdek onze verschillende uitvoeringen, die allemaal samen een krachtige en herkenbare merkidentiteit vormen.

We hebben een super gevoel bij Bosh en Bordon! We zouden ook iedereen die het ons vraagt aanraden om met hen samen te werken. We hadden een zeer leuke verstandhouding en zaten echt op dezelfde golflengte. Alles ging ook super vlot naar timing toe, deadlines werden telkens mooi gehaald. De communicatie verliep ook super vlot. We zijn echt super tevreden over het resultaat en zouden het zo opnieuw doen.

Peter rapper gevolgd hebben met het logo. We zagen het logo eerder met het kader errond en de lijnen op de achtergrond. En we hebben na twee keer dit logo te zien op de geprinte media van externe partners idd ingezien dat Peter gelijk had en dat het logo was zoals hij het initieel bedoelde.

We hebben hier niet zoveel ervaring mee en kunnen dit moeilijk inschatten. Ik zou daarom een 3 nemen. Wat ik wel zeker weet is dat het elke euro waard was. 😉

Zeer goed. We hebben het meest contact gehad met Peter tijdens de online meetings. Op voorhand hadden we daar wat schrik voor omdat het online gegeven niet echt bij onze stijl past en we liever in het echt afspreken. Maar al snel hadden we door dat dit met Bosh en Bordon perfect en super vlot verliep. En af en toe een grapje ertussen past ook volledig in onze stijl. 😉

SUPER!!! Zo tevreden over onze nieuwe huisstijl! We krijgen hier ook super veel reactie op. We waren gisteren nog op een beurs en kwamen er een collega tegen die aan het kijken is voor een nieuwe website. Ze zeiden dat ze onze nieuwe website gebruiken als voorbeeld, dus een groter compliment kan dit niet zijn denk ik. 😉

Super! We kennen niet zo veel van IT en ontwikkeling van websites dus we kunnen moeilijk oordelen over het werk dat Stijn eraan heeft gehad. We weten alleen dat we super tevreden zijn van het resultaat. We hebben enkele dingen gevraagd waar Stijn toch even zijn hoofd heeft over moeten breken en hij liet het er telkens uitzien alsof het een fluitje van een cent was.

Zeker en vast! Omdat we gewoon zelf super tevreden zijn. De enige reden waarom we het niet zouden doen is omdat we zelf de beste website willen blijven hebben. 😉

Goh, hier kan ik moeilijk op antwoorden. Ik zou vooral het liefst willen verder werken zoals jullie bezig zijn. 😉

Zin om samen te werken?

Twijfel niet om ons vrijblijvend te contacteren.
We helpen je graag verder bij de groei van jouw onderneming.

Marieke Tavernier – Zaakvoerder

Zin om samen te werken?

Twijfel niet om ons vrijblijvend te contacteren.
We helpen je graag verder bij de groei van jouw onderneming.

Fotografie

Houthandel Tavernier vertrouwde op onze fotografische expertise om een kijkje achter de schermen te bieden. Onze focus lag hierbij op het vastleggen van het warme familiale karakter van het bedrijf, waarbij zowel de producten als de dienstverlening in het middelpunt staan.

Website en shop.

We hebben de essentie van het bedrijf naadloos geïntegreerd in de nieuwe website, waarbij gebruiksgemak en toegankelijkheid centraal staan. Voor de klanten van Houthandel Tavernier is het nu eenvoudiger dan ooit om bestellingen te plaatsen, terwijl het bedrijf zelf moeiteloos producten kan toevoegen en aanpassen zonder afhankelijk te zijn van externe hulp. Dit alles met het doel om de online ervaring voor zowel klanten als het bedrijf zelf zo vlot mogelijk te maken.

I’m convinced,
Let’s do this!