Home » JIS Law

JIS Law

Moderne uitstraling in
een statige sector.

JIS Law is niet het standaard, statige advocatenbureau waarmee de markt momenteel al gevuld is. Voor JIS Law mocht het wel eens iets anders zijn. De nieuwe huisstijl moet een weerspiegeling voorstellen van hun visie om een moderne en toegankelijke dienstverlening aan te bieden, met een persoonlijke touch.

De perfecte mix tussen zakelijk en vertrouwelijk.

Het logo bestaat uit een combinatie van lettertypes: een klassiek, geschreefd lettertype en een modern, strak lettertype. Aanvullend wordt er doorheen de huisstijl gebruik gemaakt van diverse, organische vormen. Deze zorgen voor een toegankelijke en vertrouwelijke uistraling zonder afbreuk te doen aan het professionele aspect.

Een doordachte implementatie.

Bij de implementatie van de nieuwe huisstijl was het van groot belang dat alle elementen één eenheid vormden. Bosh & Bordon stond in voor het ontwerpen van het drukwerk waarbij de kleuren en organische vormen consistent aanwezig zijn. Hierdoor komt de merkidentiteit van het bureau tot leven en versterkt het de professionele en kwalitatieve indruk die ze naar hun doelgroep willen uitstralen.

Online visitekaartje.

Om de online aanwezigheid van het bureau te versterken werd ook een nieuwe website ontworpen. Hierbij werden de huisstijl-regels in acht genomen en stond toegankelijkheid centraal. Zo werd de website ook volledig responsief gemaakt zodat de bezoeker op elk appparaat dezelfde kwalitatieve ervaring beleeft.

I’m convinced,
Let’s do this!