Home » Patotter

Patotter

Een spiksplinternieuwe website met een frisse uitstraling

We lieten ons bij Patotter inspireren door hun unieke huisstijl. Onze website is een kleurrijk feestje geworden, vol vrolijke vormen die perfect passen bij hun vibe. En we hebben het super makkelijk gemaakt voor bezoekers om naar de webshop te surfen. Kortom, een online ervaring die net zo leuk is als een bezoek aan een winkel.

Jouw geliefde groentenpapje in één muisklik thuis geleverd!

Bekend om de heerlijke groentenpapjes, besloot Patotter om naast hun fysieke winkels ook de online wereld te veroveren. En wij? Wij hebben een supergemakkelijke en webshop gecreëerd die volledig in de speelse huisstijl van Patotter past!

Veilig en gezond voor jouw patatje

Patotter’s potjes bevatten supervers seizoensgebonden groenten vol vitamines. De koolhydraatbronnen zijn glutenvrij voor een gezonde darmbarrière. Voor de kleintjes voegen ze vanaf 6 maanden hoogwaardige eiwitbronnen toe zoals vlees, vis of peulvruchten. Vetten zijn essentieel voor de energie voor je kleintje, dus voegen ze een vleugje hoeveboter, olijfolie of kokosolie toe. Geef toe, een beter samengestelde groentepap bestaat toch niet?

I’m convinced,
Let’s do this!