Home » Take In

Take In

Web In

Wij hebben aan de hand van de visuele identiteit van Take de website omgetoverd tot een trendy visitekaartje voor dit exclusieve concept. Het hoekige karakter van het logo vormde de inspiratie voor de strakke vormgeving en het gebruik van geometrische figuren doorheen de website. Onze aanpak weerspiegelt perfect het luchtige en speelse karakter van TAKE IN.

Your go-to spot for eating, meeting & working.

Take In biedt een uniek concept dat maar liefst drie verschillende doelgroepen aanspreekt. Eat In: Schuif gezellig aan in het eetgedeelte, geniet van heerlijk eten en omarm de sfeervolle ambiance in het restaurant. Meet IN: Ontdek indrukwekkende vergaderruimtes, van intiem tot ruim, waardoor Take In dé spot is voor meetings. Work In: Werk stressvrij in de co-working spaces van Take In, met topkwaliteit koffie en een razendsnelle internetverbinding om je productiviteit te boosten. Samenwerken met gelijkgestemde freelancers zorgt voor extra inspiratie.

Book In

Dankzij de hippe, makkelijk navigeerbare website is reserveren een fluitje van een cent. Met slechts één klik kun je moeiteloos meetingruimtes reserveren en alles ontdekken wat Take In te bieden heeft.

I’m convinced,
Let’s do this!