Home » TLI – UGent

TLI – UGent

UGentOnderzoeksgroep Taal, leren, innoveren

Dé plek om taal en leren te stimuleren.

De onderzoeksgroep Taal, leren, innoveren van Universiteit Gent contacteerde ons met de vraag om een toegankelijk platform te ontwikkelen waar alle leermaterialen kunnen verzameld worden. Via dit platform willen ze informeren vanuit onderwijsonderzoek, leermateriaal op een overzichtelijke manier aanreiken en zo de onderwijspraktijk ondersteunen en naar een hoger niveau brengen.

Peter en Stijn voor de klas.

Alles begint met een strategische workshop. We nemen de tijd om de klant grondig te analyseren en de juiste vragen te stellen. Zo kan er bij aanvang van het project een doordachte strategie worden bepaald voor de verdere uitwerking.

Frisse kleuren.

Voor de klant was het belangrijk dat het platform heel overzichtelijk oogt, zonder saai en eentonig over te komen. Leren is leuk! En dat moet het platform ook uitstralen. Hierdoor hebben we ervoor gekozen om de bestaande huisstijlkleuren uit te breiden met enkele frisse kleuren en iconen.

Gepersonaliseerde iconen.

Voor dit project werden gepersonaliseerde iconen ontworpen die perfect aansluiten bij de huisstijl. Deze iconen zorgen voor een uitnodigende uitstraling en moedigen de bezoekers aan om de bijhorende teksten te lezen. Daarnaast zorgen de iconen ook voor een makkelijke navigatie doorheen de website.

Zeer tevreden over zowel de samenwerking (proces) als het uiteindelijke product. Onze initiële verwachtingen van het leerplatform matchen zeker met het uiteindelijke resultaat.

We appreciëren ook enorm dat er breder werd gekeken dan enkel en alleen naar website-ontwikkeling, maar dat er ook rekening gehouden werd met de visie/missie/identiteit van onze onderzoeksgroep (cf., strategische content workshop).

Wat miscommunicatie met de fotograaf waardoor fotosessie in 2 delen was. Op zich niet echt een probleem want dat is dan relatief snel opgelost geraakt.

3: naar ons aanvoelen een correcte prijs voor de geleverde prestaties

Directe communicatielijn, zeer responsief, kort op de bal, zeer bereikbaar

Zeer goed aangevoeld wat de verwachtingen waren (professioneel – UGentstijl – maar dan met een speelse knipoog)

Efficiënt systeem, fijn dat we ook de opleiding kregen, gebruiksvriendelijk, kleine problemen werden snel opgelost,….

Zeker. We hebben jullie al aangeraden aan collega’s en zullen dat in de toekomst blijven doen.

Niet onmiddellijk inspiratie.. Never change a winning team 😉

Zin om samen te werken?

Twijfel niet om ons vrijblijvend te contacteren.
We helpen je graag verder bij de groei van jouw onderneming.

Fien De Smedt – Postdoctoraal onderzoeker

Zin om samen te werken?

Twijfel niet om ons vrijblijvend te contacteren.
We helpen je graag verder bij de groei van jouw onderneming.

Leermateriaal.

Op het platform is een pagina voorzien waar al het leermateriaal wordt verzameld. Aan de hand van filters kan er op een snelle en efficiënte manier gezocht worden naar het nodige leermateriaal.

Fotografie.

Met passie en plezier zetten de leden van de onderzoeksgroep zich in voor hun werk. Dit gevoel komt ook tot uiting in de fotografie, waar spontane mensen samenkomen met frisse achtergronden om een ideale uitstraling te creëren.

I’m convinced,
Let’s do this!