Home » V-formation

V-formation

V-Formation

Scroll spelenderwijs door de nieuwe website.

V-formation’s nieuwe website straalt dezelfde fun en opwinding uit als de attracties en teambuildings die ze aanbieden. Met een heldere lay-out en kleurrijke afbeeldingen, is het gemakkelijk om te navigeren en vindt de bezoeker snel wat hij zoekt.

Een plezier om te boeken.

Het boeken van de juiste teambuilding bij V-formation is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij hun nieuwe website. Met behulp van handige filters en categorieën is het vinden van de perfecte teambuilding activiteit voor jouw bedrijf een fluitje van een cent. Ook zin in een onvergetelijke teambuilding? Neem zekers eens kijkje op de website.

Maak van je bedrijf een merk.

Herkenbaarheid is een niet te onderschatten aspect in de bedrijfswereld, zowel B2C als B2B. Alle communicatie en visuele elementen dienen één conform geheel te vormen. Zo wordt het merk geprofileerd als deskundig en vertrouwelijk.

Door via verschillende communicatiewegen en met verschillende communicatiematerialen naar buiten te komen, blijf je top-of-mind bij jouw doelgroep. Dit alles met als doel het beslissingsproces van potentiële klanten te vereenvoudigen.

Boek waar en wanneer jij wil.

Dankzij de nieuwe responsieve website van V-formation kun je nu gemakkelijk en snel boeken vanaf elk apparaat, zonder enige drempels. Of je nu op een computer, tablet of smartphone zit, de website past zich automatisch aan het formaat van het scherm aan, zodat je altijd een optimale gebruikerservaring hebt. Dit maakt het plannen van een evenement nog eenvoudiger en toegankelijker.

I’m convinced,
Let’s do this!