Home » VVVUUR

VVVUUR

Concept.

De Liberale Vrouwen (nu Vvvuur) hadden hun zinnen gezet op een grondige update van de organisatie. Dit met als doel om nieuwe en ook jonge leden aan te trekken. Hierdoor was er nood aan een vernieuwende en verfissende huisstijl die past bij de huidige waarden en visie van Vvvuur en die de juiste doelgroep aanspreekt.

Gelijkheid, vrijheid & onderwijs.

Het logo verwijst naar het jarenlang streven naar gelijkheid door gebruik te maken van het gelijkheidsteken waar jammer genoeg nog steeds een deuk in zit.

In het logo zit tevens een vogel verwerkt, hét symbool voor de vrijheid, die Vvvuur hoog in het vaandel draagt.

Daarnaast zien we ook een opengeslagen boek, een verwijzing naar de wortels van Vvvuur, de strijd voor kwaliteitsvol onderwijs.

Uitnodigend en duidelijk.

Voor Vvvuur werd er naast een nieuwe huisstijl ook een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. Er werd een duidelijke flow voorzien die de bezoeker uitnodigt om door de website te navigeren.

Het doel van de nieuwe website is om nieuwe leden aan te trekken en te informeren. Binnen een beperkt aantal kliks kan de bezoeker zich kandidaat stellen om lid te worden.

Branding.

Met de huisstijl wordt een verhaal naar de buitenwereld gebracht. Om dit verhaal tot leven te wekken, is branding een cruciaal onderdeel.
Brandingmateriaal geeft gewicht aan de huisstijl en zorgt voor herkenning van het merk.

I’m convinced,
Let’s do this!